~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, March 31, 2009

Thanks Wan, I like it very much!~

Jumaat lepas, kitaorg pergi Manchester Fort lepas babah solat Jumaat, kali ni memang ada hajat.. nak belikan hadiah Ibrahim lagi special from Wan Penang.. mama & babah tolong belikan je, hehe.. so kitaorg pergi Sport Direct.. Lama gakla kat situ, mula2 bhgn kasut, pastu bhgn baju plak.. tgh sales skrg ni, so harga pun agak berpatutan gitu..


Ibrahim dapat sepasang kasut Nike, sehelai sweater Go Diego (Nickelodean) & sehelai jacket Airwalk.. Suka betul Ibrahim berposing dgn baju & kasut baru.. thanks bebanyak Wan ye!! :)

8 comments:

Khas Lysha said...

ala cutenyer...

DYLA said...

makin encem la ibrahim dgn baju & kasut baru..

mamaadam said...

wah best la dier dapat hadiah

mama3hz said...

untungnyer dier ibrahim..sure mahal jugak nie wpun berpatutan...selalu gak akak amsuk sports direct shopdni...kasut nike rasanya mcm mahal(bg akak yg tk kaya nie) jugak dak..but maybe nabilah dpt yg murah kot yerk????

mama3hz said...

oooppps nabilah jgn marah yer..lagipun wan penang yg suh beli yer...wan penang tu parents izzudin yer????
akak pun kdg2 beli jugak baju2 anak2 kat sports direct tu...baju2 okay2 jugak lah harganya kan???kasut je yg macma tak murah sgt esp utk org dewasa hehehehehehe....

unique1012 said...

Khas Lysha,
tq auntie :)

Dyla,
tq auntie :)

mamaadam,
hehe.. ibrahim memang suka! :)

mama3hz,
hehe.. memang amik yg paling murah walaupun tak murah sgt tp kira okla sbb wan dia yg bagi, hehe.. a'ah, baju pun byk yg okla harganya.. byk gak dia less.. a'ah wan penang tu parent izzuddin.. nak pos hadiah lg mahal, baik beli je kat sini, hehe..

gee ryder said...

cantik la kasut n baju tu..
makin begaya dah ibrahim ni..
bestnye shopping ktsana..mcm2 ada kan

unique1012 said...

kak gee,
bergaya sakanla dia, hehe.. boleh tahanla kak, yg penting ada budget, hehe..