~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, April 1, 2009

Model Cermin Mata Hitam!~

Hari yg sama waktu beli hadiah Ibrahim tu, keluar dari Sport Direct, kitaorg masuk Boots plak, yg ni memang saja window shopping, pergila bhgn cermin mata, hehe.. saja2 mama nak try pakai.. bleh tahan gak semuanya cantik2.. Then babah bagi ibrahim pakai gak, hehe..


Amacam?? Nampak glamer tak saya?? hehe.. bagus juga cermin mata hitam ni, ada 100% UV protection, hehe.. takdela sakit nanti, tp bukan nak beli pun.. saja nak try je.. Then kitaorg pun pusing2 dalam Boots tu, pastu keluar then balik umah..

2 comments:

mamaadam said...

wow ensem ah boipren i ni hehe

unique1012 said...

mamaadam,
hehe.. :)