~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, April 2, 2009

Jom dinner jap!~

Dinner kami Ahad lepas, Yorkshire Pudding with Tuna dan Fish Fillet with cheese chived.. memang lazat!! mama bake dalam oven yorkshire pudding & fish fillet tu.. pastu masak tuna with mixed vege.. alhamdulillah sekejap je licin, hehe..


Ibrahim yg tengah tido pun kami kejut suruh makan, hehe.. sian anak mama tu.. yelakan kesianla dia nanti lapar plak tengah2 malam.. bila dah bangun lambatla dia tido balik ;)

4 comments:

mamaadam said...

wah rajin tul mama ibrahim ni masak..nampak yummy la..nak sket

tulip said...

yokshire pudding tu cam ne nak buat? ke ada yg dah siap? cam sedap la..

ida_F said...

waa..sukanya dia masak, lama2 kembang le ibrahim dan babahnya..

unique1012 said...

mamaadam,
hehe tengok mood gak, tp yg pastinya memang kena masak, lgpun semuanya instant je, hehe..

zeaty,
aku beli yg tinggal bakar je kat tesco, memang sedap!! kalau nak resepi, cuba tengok kat sini http://zaida-sunshine.blogspot.com/2007/10/yorkshire-pudding.html

ida,
hehe.. mood tgh rajin, mengembang bagai bunga ditaman, takper yg penting sihat :)