~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, April 16, 2009

Sepetang di Toys R Us!~

Baru2 ni, babah bawa kitaorg ke Toys R Us dekat City center, wah!! memang bestla.. byk betul mainan!! Bukan Ibrahim je yg best, babah dia pun excited gak, hehehe..


Ibrahim suka betul dapat duduk kat Kereta tu, sampai tak nak balik!!, hehe.. Main gelongsor & main bola!! Bola juga yg dicari walau dimana jua berada, hehe.. Tp tak beli pun, kat rumah kan dah banyak!! So agak2 apa yg babah belikan?? Tunggguuuu!!!

6 comments:

tunfrida said...

eii...seronok! MHI pun suka masuk Toys'R'Us. kami boleh lepak situ [terpaksa lepak] dua jam tanpa beli apa-apa. hahaha sekadar bagi peluang MHI bermain-main...belek-belek...

seronok kan, Ibrahim??

DYLA said...

fuyoo seronoknya.. leh la ibrahim belek2 toys sepuas2nya.

gee ryder said...

babah ibrahim sama gak cam papa aqeel...lebih sudu dr kuah hehe

unique1012 said...

normi,
amboii.. sanggupnya menunggu sampai 2 jam tu.. hehe bertuahnya MHI.. ibrahim memang seronok main bola dlm tuh, penat babahnya mengejar, sampaikan mengamuk tak nak balik..

Dyla,
ibrahim ni dia belum start membelek mainan lg (nasib baik).. dia busy main bola dlm tuh.. yg seronok babahnya!! hehe.. aku plak suka tengok bhgn girl & baby, huhuhu..

kak gee,
oo papa aqeel pun sama ke?? hehe.. memang babahnya yg lebih2.. dia yg beria nak membeli, hehe.. kita ni ikut je yg penting ibrahim happy..

tunfrida said...

ehh...mama ibrahim belek barang utk girl? ada apa2 ke?

unique1012 said...

normi,
takde apa2la.. saja suka2, hehe.. suka tengok sbb semuanya pink, huhuhu