~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, April 14, 2009

Jom main train!~

Bila dah gi Tesco, tau2 jela babah tu, mesti meninjau bahagian toy punya!! hehe.. dan hasilnya..... remote control train!! suka betul ibrahim waktu kt tesco tu.. bila dah balik rumah pun, tak sabar2 nak main.. tak blehla nak tunggu babahnya letak battery dulu..


Tapi kan, bila dah letak battery.. babah tryla pakai remote control kan nak gerakkan train tu, memang berjaya!!! siap ada bunyi macam2 lagi.. memang bestla!! tp Ibrahim tak sukala plak!!! siap lari2 lg.. hehe.. takut ke??? agaknya pelik kot, pesal la train ni bleh gerak sendiri.. hehehe.. last2 tak pakai remotela jawabnya..

2 comments:

tunfrida said...

MHI pun ada gak mainan ni, antara kesukaan dia lah train ni. sekejap je main, pastu bersepah..jenuh ummi ngemasnya. sekarang disimpan, keluar balik kemudian bila dia boring ngan mainan lain yg ada diluar ni.

unique1012 said...

normi,
oo MHI pun ada :) yelakan ibrahim pun cepat boring.. sekejap je..