~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, April 4, 2009

Trafford Center lagi kita?!!~

Isnin lepas, kitaorg pergi Trafford Center lagi, kali ni waktu siang ye, so dapatla berwindow shopping, hehe.. sampai2 je terus solat zohor, okla ada gak surau disediakan, tp yg tak bestnya campur je lelaki & perempuan, nasib baik tak ramai orang..


lepas tu, kami jalan2 dalam Trafford Center tu, puas berjalan, terusla ke food court, ingatkan nak makan, tp babah ternampak plak 'The Creche & Play Area' utk kanak2.. masukla kitaorg dlm tu 1/2 jam..


Ibrahim punya excited, hehe.. suka betul dapat main dalam tu.. ramai gak parents yg bawa anak mereka bermain di sini.. besar betul ruang dia, ada tempat ball yg byk2 tu, pastu ada gak tempat main utk baby yg masih tak bleh jalan, gelongsor.. semua diperbuat dari plastic kusyen, so tak merbahaya & bagus untuk safety budak2 ni..


mama & babah pun join sama dgn Ibrahim, main dalam tu, hehe.. Ibrahim tak tau takut, bleh plak dia tinggalkan kitaorg ni kat belakang, sabar jela kan.. hehe... tgh best2 amik gambar, battery plk kong.. ahhh sudahh.. nasib baik dah amik byk gakla.. cuma tak semuala.. takperla kan.. nak buat camna..

Habis je 1/2 jam, ada annoucement cakap masa dah abis, Ibrahim tak nak kuar, hehe.. agaknya suka sangat main kat situ.. sampai kan tak nak dah duk dalam stroller.. bila ckp nak makan, barula dia nak, hehe.. lepas keluar dari situ, kitaorg pun makan..


Lepas makan, jalan2 lagi, masuk boots plak, sbb Ibrahim nak jus plak.. jus yg dibawa dah abis.. belum bayar dah bukak, hehe.. pastu mama ternampakla satu perfume ni, Elezabeth Arden tgh promotion, baula sekejap, errmmm.. memang wangi!! pastu tak sangka plak babah nak belikan.. yeyyyy, thanks babah!! Lepas bayar semua, kitaorg pun balik!!

No comments: