~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, April 9, 2009

Jom kita ke Tesco Cheetham Hill!~

Selasa baru ni, kitaorg pergi Tesco lagi.. memang agak selalu pergi ke Tesco beli barang dapur, maybe sbb senang nak parking & tak ramai org.. then dekat gak dgn rumah.. selalu memang tak pernah terfikir pun nak amik pict.. tp kali ni, babah beria plak nak amik pict.. itupun lepas dah bayar semua, hehe..


Waktu ni Ibrahim sudah lena dalam stroller, jarang ibrahim tdo, agaknya penat kot, hehe.. Tesco ni lebih kurang macam kat Malaysia je, cuma bezanya kt sini takde kedai2 lain mcm kat Malaysia.. nak beli pun kena tengok betul2 ingredient kalau frozen food or tinned food.. paling mudah check bila ada sign Suitable for Vegetarian, kira okla tu.. Yg sign halal pun ada, so memang byk pilihan.. kalau mcm perkakas rumah, barang baby, buah2an, sayuran2 & etc takde masalah.. sbb tu senang pergi sini :)

5 comments:

tunfrida said...

ya, shopping di tesco mmg mudah.

mas said...

Kak, tesco boikotla,hehe

unique1012 said...

Tunfrida,
ye betul, murah pun boleh tahanla kan..

Mas,
hehe, tak terboikotla kami disini, takper mas, akak sokong usaha murni awak!! teruskan ye..

isya said...

best la g shopping..

unique1012 said...

isya,
shopping memangla best!! hehe..