~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, April 5, 2009

Tag: Gambar Profile

Menjawab tag Tunfrida aka Puan Normi..

1.Letakkan gambar profile anda.



2.Terangkan apa maksud gambar itu?
Gambar ni agak baru juga, waktu ni tengah dalam 'The Wheel of Manchester' bulan Jan09 arituh.. first time gak gi town waktu tu..

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?
Takde maksud tersirat, memang saja je nak letak gambar ni, maybe sbb kenangan yg best dapat naik wheel tu..

4.Tag 5 lagi blogger.
ok, kali ni nak tag sesiapa je yg nak buat ok.. sila sila, jgn segan2, hehe..

6 comments:

Tie said...

Salam dek,

Wah....dok kat Manchester rupanya.. Kak tie scroll down, tgk anak tu comel laa...

unique1012 said...

Wsalam Kak Tie,

A'ah baru 7 bulan di sini.. tq tq, ibrahim namanya, hehe.. tq singgah blog ye..

az1ra said...

seronoknya...bila la berpeluang nak pegi sana yerk...
comel la Ibrahim...

unique1012 said...

az1ra,
jomla mai sini, jalan2.. ibrahim kata tq auntie :)

gee ryder said...

nabilah nmpk kurus masa nic

unique1012 said...

Kak gee,
yeke kurus, hehe.. :) masih dalam paras normal bmi, huhu..