~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, April 22, 2009

Apa ada di Mothercare?!~

Isnin lepas, kitaorg ke Mothercare plak.. tempatnya di retail park berdekatan dgn city centre.. ala, sebelah toys r us tu je, hehee.. besar juga tempatnya.. siap ada tempat main skali di bhgn atas..


Sampai2 je, kami terus ke bhgn atas.. tempat toys, hehe.. mcm2 toys ada & semuanya best2 belaka.. teruja betul ibrahim.. semuanya dia nak main, hehe.. basikal, kereta, trampoline, bob the builder car.. selain tu ada juga buaian, gelongsor tp ibrahim tak heranla plak sbb dah ada yg lagi best, hehe..


lepas puas main, kitaorg turun bawah plak.. kat bawah bhgn baju & peralatan baby.. then, ada lagi kereta berbunyi tu.. kali ni bleh masuk duit pastu bergerak kan, mama pun masukkanla duit, bila kereta tu bergerak, ibrahim plak takut, hehe.. terus tak nak naik dah, sabar jela anakku ini.. sudahnya kereta tu gerak tanpa pemandu, hehe..


pastu kitaorg tengok2 baju plak.. cantik2 belaka.. mama tengok2 juga mana2 yg ada discount tu.. so dptla beli skali bundle 3 helai baju lengan panjang & 2 helai sweater.. lepas tu kitaorg gi toys r us plak, round2 dlm tu kejap pastu balik.. ibrahim bila dah start keluar dari stroller sampai balikla takkan duk dlm stroller dah, ehehe.. suka betul dia dpt lepas!!

6 comments:

mama3hz said...

nabilah-akak nak offer satu toy utk ibrahim...sebijik mcm yg dia naik gambar no. 2 kanan(first 'box')...serius ni..nnt senang2 akak hantar ke rumah nabilah yer?????as bday present urk ibrahim...toys hanie 'byk' sgt dah(apa idaknyer everyweek carboot toys je yg dicari..kui kui)....apa salahnya share dgn ibrahim kan...

Khas Lysha said...

seronoknyer tgk u sefamily explore mothercare tu.. terasa ke enjoy an nyer (ada ke ayat nie???) ;)

-ummu amin- said...

waa.. sonoklah ibrahim every week gi jln2.. amin pun sama, kalau dapat trn dr stroller mmg tak ingat dunialaaa.. sonok sgt dpt berjln..

btw, nabilah.. kat sana brg2 bfeed murah tak? kalau murah ingat nak pesan ngan awak belikan.. tolong surveykan bolehke? plan nak beli medela freestyle n warmer avent... harga kat sini kalau medela tuh abt RM 1700 n avent RM 280..

unique1012 said...

mama3hz,
oo yeke, boleh je kalau nak bagi, kami terima dgn hati terbuka, hehehe.. tengok akak gi carboot mmg terasa nak pergi, tp tak tau nak kemana.. agak2 mana carboot yg best2 tu kak??

Khas Lysha,
hehe.. bila tak tau nak kemana memang suka ke tempat camni.. boleh diterimala ayat tu walaupun campuran ;)

Ummi Amin,
hehe.. bawala dia jln2.. sian asik duk kat umah je..

kak ayu, sy tak tengok sgt brg2 bfeed kat sini, nantila sy tolong tengokkan bila tersinggah, hehe.. ada gak cam nampak kat mothercare & toys r us arituh then kat tesco & asda pun ada jual juga, rasanya semua tempat ada cuma tak tengok harga, hehehe..

gee ryder said...

rasa nk gi manchester skg jugak heheh

unique1012 said...

kak gee,
jomla dtg sini.. air asia tgh murah ni, hehe..