~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, April 29, 2009

I'm like a bird!~

Baru2 ni kami ke Worldwide, supermarket pakistan yg agak besar juga, sama je mcm Manchester Superstore, bezanya ada disediakan car park, tempatnya tak jauh dr Tesco.. dlm 5-10 minit dr rumah.. so skrg ni kami selalu ke sini kalau nak beli ayam or daging halal & juga makanan2 halal yg lain.. harga pun lebih kurang sama je..


Gambar ni waktu dah nak balik.. Ibrahim duk sibuk nak kejar bird, byk betul burung merpati di sini.. suka betul dia!! sampaikan tak nak masuk kereta!! alhamdulillah, ibrahim makin dah beransur baik.. dah mula nak jalan, cuma tak berapa laju lagi, masih berdengkot2, hehehe.. alhamdulillah berkat doa semua..

2 comments:

gee ryder said...

ibrahim,suh mama tgkap la sekor bela..
kiranye duk sana xde mslh nk cr mkn halal..sngla ekk
cntik2la sweater ibrahim

unique1012 said...

kak gee,
kesianla plak nak kurungnya, hehe.. kat sini kaw pakistan, alhamdulillah memang tak susah nak cari food halal, sweater tu beli kat carboot je kak gee, waktu baru2 sampai dulu, :)