~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, April 11, 2009

Dinner untuk 2 hari!~

Inila dinner kami utk hari Rabu & Khamis baru ni.. Spaggethi Bolognese ni guna daging cincang & sos Bolognese maggi dari Malaysia.. then mama tambah skit crab stick & grated cheese.. alhamdulillah, kenyang!! sampai tak laratla nak abiskan, hehe..


Khamis plak, mama bakar instant Yorkshire Pudding.. Sosnya Baked Bean dan Mackeral ditambah juga dgn grated cheese.. memang best!! This time dapat 12 ketul semuanya, memang tak yah tambah makanan lain, sudah cukup!! Licin!!

Ibrahim pun cukup berselera menikmati kedua makanan tersebut!! tgh tdo pun bleh bangun bila sebut pasal makan, hehehe..

6 comments:

gee ryder said...

camne la agaknye rasa pudding tu ekk...mesti sdp hehe..gemuk pun gemuk

tulip said...

aku teringin la nak wat yokshire tu. ko letak la resepi. kalau kat tesco dia tulis apa tg instant punya. aku cari2 tak jumpa la..

unique1012 said...

kak gee,
yorkshire pudding tu rasanya plain je, tp rangup, bila mkn dgn sosnya barula terangkat, hehe..

zeaty,
kalau kt tesco, memang dia jual yg instant, tinggal bakar je.. rasanya aku dah bagi url waktu kat comment arituh, :) nantila aku tempek resepi, tp kena cari dulu ok insyaAllah, hehe..

tunfrida said...

wadduhhh....nyumm...nak kena cari resepi yorkshire pudding tu untuk dicuba!

unique1012 said...

normi,
ye betul, memang kena cuba, :) aku pun nak cari juga resepinya utk zeaty, selama ni instant je memanjang, hehe..

tunfrida said...

greaaatt! we have another cooking guru! hehehe