~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, April 7, 2009

i love ice cream!!!~

Baru2 ni adala kitaorg beli ice cream from iceland.. Ala2 connectto gitu, hehe.. sekarang ni dah start spring, so cuaca pun dah start panas skit walaupun angin sejuk tu masih ada.. bolehla nak makan ice cream skali skala.. Kalau tak silap, kali kedua Ibrahim makan ice cream, dulu first time waktu gi Penang.. tp time tu just merasa je..


Kali ni.. Ibrahim punyala suka, bila tengok babahnya makan ice cream, dia pun nak juga.. tp nak sorang2 tak nak kongsi, hehe.. abis babah punya ice cream kena kebas, sabar jela kan.. hehe.. takperla bagi can dia nak makan.. tp yg tak tahan, bab meleleh tu la, isk isk.. :) memang kena ada wipe skali, hehe..

10 comments:

isya said...

mcm sdap la... ibrahim, aunty mintak sikit bole??? ;p

fuadnis said...

ibrahim......

auntie love ice-cream too....!!

unique1012 said...

isya,
auntie, memangla sedap!! nak skit ke?? jom dtg sini, hehe..

anis,
auntie, bolehla join sama2 dgn ibrahim makan ice cream, :)

gee ryder said...

beselera ibrahim mkn..kita leh geng la ibrahim hehe

unique1012 said...

kak gee,
hehe.. auntie pun selera gak ke, gengla kita ye auntie :)

mamaadam said...

memang ye pun adam pun same, tak cukup ice cream dia cepat2 dia makan coz nak pow kita punya

-ummu amin- said...

sedapnya ibrahim mkn ice cream.. amin tetiap ari mtk ice cream.. nak mkn ice cream cornetto jer.. yg murah2 tak nak.. nih atuk aminlah ajar tiap2 ari makan smp abah dah marah.. so skang kalau mkn pun atuk bagi senyap2 tak bagitau ngan ummi n abah.. :)

unique1012 said...

mamaadam,
hehe.. adam pun suka sangat ice cream ye!! sampai pow mama dia punya, hehe..

ummu amin,
wah tetiap hari amin makan ice cream?? patutla abah dia marah, hehe.. manja tul amin dgn atuk ye :)

Nurul said...

oh, sedapnya la nampak aiskrim tuh. Zakwan pun dah beberapa kali disuapkan ais krim. Sambil mkn buat muka pelik, tapi nak lagi..huhuhu

unique1012 said...

Kak Nurul,
zakwan pun sama suka ice cream ke?? dia pelik sbb sejuk kot tp sedap!! hehe..