~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, March 12, 2009

Lunch @ Kebabish

Isnin baru ni, pagi gi Tesco, beli barang dapur skit.. pastu balik, mama ingatkan nak masakla kan.. pastu babah cakap dah lapar sgt, so babah ajak kuar balik.. kitaorg makan kat Kebabish.. ewah2 untung betul restaurant ni, dah brapa kali dah kitaorg order kat dia, pastu gi makan lagi kat sini, hehe..


sampai2, memang takde org pun, so okla, mesti dia buat betul2 punya, hehe.. kita org order, nan cheese, baby chicken (spit roasted with peri2 source) & chicken briyani.. & memang skali dgn salad, sauces & plain water.. desert plak cheese cake..


makanla kitaorg dgn berseleranya, memang sedap!! punyala banyak sampai tak larat nak abiskan.. last2 cheese cake tu bungkus bawa balik, hehe..


tengokla gelagat Ibrahim ni, memang posing sakan, ehehe.. suka betul makan nan cheese tu..

7 comments:

tunfrida said...

sempat nabilah amik gambo mknn tu seme...
kalo aku dh lapo...gambo pinggan je la kot. hehhhh

unique1012 said...

normi,
hubby aku punya keje, bersemangat nak amik gambar, hehe..

amna faqiha said...

salam ziarah...apa habaq?

unique1012 said...

amna_faqiha,
alhamdulillah sihat.. thanks sbb ziarah sini :)

mamaadam said...

wah wah Ibrahim bukan main suka lagi ye, cute la pipi dia

gee ryder said...

mmg selalu mkn sini ke?
mmg nmpk menyelerakan...

thanx nabilah 4 d award

unique1012 said...

mamaadam,
ibrahim tu mmg suka kalau kuar berjln, hehe.. pipi dia dah makin tembam dr dulu, huhuhu..

kak gee,
kalau kat restaurant ni, baru masuk dua kali, kalau campur delivery ke rumah, dah 4 kali la, hehe.. mkn kat restaurant lg bestla rasanya sbb tempat dia yg exclusive & selesa.. ramai malaysian suka mkn kat sini..

ok kak, u r welcome..