~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, March 22, 2009

Happy Mother's Day!~

Pagi tadi kitaorg pergi Tesco, ingat nak beli barang skit.. bila masuk tengok ramai org tengah beratur nak rapping bunga.. mama & babah pelik gak.. rupa2nya hari ni Mother's day bg org kat sini.. kalau tak silap kat Malaysia, bulan 5 kan.. so takperla, kitaorg pun meneruskan pencarian barang2 yg nak dibeli..


Bila nak balik, babah ajak balik ke tempat bunga tu, rupanya2 babah nak beli bunga!! hehe.. babah kata bunga tulip ni dedicated for mama, wan & nenek sempena mother's day ni from babah & Ibrahim.. amacam cantik tak bunga tulip ni??? macam2 jenis bunga yg dijual, tp yg ni plak yg berkenan, hehe.. Ibrahim pun suka sbb berwarna-warni.. Suka sangat bila dapat pegang bunga!!

Selain tu, mama juga nak ucapkan happy mother's day utk kawan2 mama yg telah pun bergelar ibu, mak, ummi & etc.. semoga gembira selalu disamping keluarga tersayang.. kasih ibu hingga ke syurga insyaAllah..

7 comments:

tulip said...

bestnya bunga tulip. tu hidup ke tak hidup tu?
nabilah, cik siti meninggal dunia. pagi tadi.

unique1012 said...

zeaty,
mestila bunga hidup, hehe..

cik siti dollah ke? innalillahi wainnailaihirajiun.. semoga rohnya berada diantara org yg soleh, ameen..

Khas Lysha said...

lawanyer bunga tulip.. nak jugakkss!! ;)

bAiTi said...

Salam Nabilah,

Salam perkenalan. Saya di Manchester jua ;)

unique1012 said...

Khas Lysha,
kena minta cik abang belikanla jawabnya, hehe ;)

Baiti,
Wsalam, salam perkenalan juga.. oo yeke.. nanti blehla jumpa ye kalau ada event kat sini, insyaAllah..

DYLA said...

lain2 plak bulan mothers day ni. ingat whole world serupa.

unique1012 said...

Dyla,
itula, kat sini march le plak..