~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, March 22, 2009

Hadiah for Ibrahim!~

Kita sambung balik cerita pasal birthday boy ya, lepas balik dari city.. kitaorg pun balik makan kek birthday!! Mama buatkan ibrahim Strawberry Cheese Cake, kali ni mama ikut resepi lain plak, mama buat kek ni hari Khamis malam, dah kul 9.30mlm baru mula.. sampaila ke pukul 1.00 barula settle semuanya.. pagi Jumaat barula hias dgn topping chocolate & buah strawberry..


Alhamdulillah menjadi & sedap!! Ibrahim pun memang suka, lagi2 ditopped with chocolate, bertambah lajula dia mamam, hehe.. Nak tau tak hadiah apa lagi yg kami bagi Ibrahim?? Card 2nd birthday, Igglepiggle & Upsy Daisy, siap dgn batch skali.. Ibrahim pun berposingla gak dgn batch & card tu, hehe..


Jom kita lihat "What a noisy Pinky Ponk", buku cerita bunyi2an Ibrahim yg terbaru tula.. cerita ttg pengembaraan character2 in the night garden (igglepiggle, upsy daisy, tumbliboos, makka pakka & pontipines) ni menaiki ballon terbang (pinky ponk) suka betul dia dengar mcm2 bunyi bila picit kat button tepi buku tu, hehe..

Dalam buku ni siap ada games lagi.. games macam snake & ladder tu tp character of in the night gardenla.. mama & babah plak yg mainnya, hehe.. Ok Ibrahim.. hopefully our birthday boy enjoy on his birthday!!

4 comments:

DYLA said...

mcm best jer buku tu.. mesti ibrahim suka.

oh ya! Happy 2nd Birthday Ibrahim :)

unique1012 said...

Dyla,
a'ah Ibrahim suka sbb ada mcm2 bunyi, hehe..

Tq auntie ya!

gee ryder said...

hepi belated bday ibrahim :)

unique1012 said...

Kak gee,
Ibrahim kata thank you auntie!! ;)