~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, March 21, 2009

Meraikan birthday Ibrahim!~

Semalam petang lepas babah balik solat Jumaat, kitaorg pun bersiap & makan dulu sebelum keluar.. kitaorg jalan2 round city dgn kereta.. babah nak tunjuk tempat2 yg babah selalu pergi bila pergi uni.. agak sesak juga city of Manchester ni..


Habis semua tempat kitaorg pusing, last2 kitaorg pergi Arndale.. sampai2 je kami round2 dalam Arndale tu la, pastu keluar depan Eye of Manchester, posing2 lagi, hehe.. Ibrahim suka tengok benda tu bergerak..


Lepas tu kitaorg masuk WH Smith, kedai buku.. round2 dalam tu, mama mencari hadiah utk Ibrahim, babah plak dgn Ibrahim pusing2 bhgn lain.. pastu bila jumpa balik mama nampak Ibrahim ada pegang something, apa agaknya?? oOOo, hadiah dari babah rupanya.. Buku Cerita In The Night Garden siap dgn bunyi2an lagi tu.. semuanya bunyi2 character In The Night Garden.. Suka betul Ibrahim, gelak sakan bila dia dengar :) sbb tula babah belikan!!


Lepas tu kitaorg jalan2 lagi dalam Arndale, pastu singgah Starbuck jap, pekena Hazelnut Hot Chocolate topped with cream & Raspberry blackcurrant ice blended, huhu.. Tengokla birthday boy ni, suka betul ice blended tu, pandai plak tu dia sedut, hehe.. sekejap jela, pastu dah kena sambar dgn babah, minum hot chocolate jela ye sayang!

Lepas tu kitaorg pun balik! Nanti cerita lagi pasal hadiah ye! To be continued....

4 comments:

tulip said...

ibrahim, tak sejuk ke minum ice blended...

unique1012 said...

zeaty,
Ibrahim memang suka sejuk, kitaorg yg risau, hehe..

nina said...

pipi dia sampai pink! comel-ness

unique1012 said...

nina!! lama tak dengar kabar ;) hehe..