~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, March 27, 2009

Window Shopping at T.K.Maxx

Selasa baru ni, kitaorg pergi Manchester Fort lagi.. memula kitaorg masuk Argos, lepas tu kuar balik.. masuk T.K.Maxx plak.. ala2 Parkson la kalau kat Malaysia.. tgh sales skrg ni!! hehe.. tp sales pun takdela murah pun.. boleh tahanla.. tak semua barang yg ada discount.. kena pilih2 tp limited choice.. memula, kitaorg naik atas bhgn accessories rumah & baju lelaki.. lepas tu kitaorg turun bawah plak..

Byk giler handbag, hehe.. mama pun tengok2la.. uikss.. semuanya mahal2 belaka.. mcm2 brand ada.. pastu babah offer mama kalau nak beli.. so mama pun tengok2la kan, ada satu sling bag ni, babah yg pilihkan.. okla mama pun berkenanla juga, harga pun agak reasonable la..


Then kitaorg jalan2 lagi bhgn toy budak2, hehe.. biasalakan itu jela tempat yg dituju kalau gi window shopping.. tetiba mama ternampak fire engine riding car, hehe.. mama pun cakapla kat babah.. mcm bleh try je.. pastu babah suruh ibrahim duduk & ride car tu.. punyala suka dia, hehe.. sekejap tolak, sekejap duduk, macam2la aksi Ibrahim, hehehe.. tempat tu pun tak ramai org waktu tu, bermaharajalela Ibrahim memandu, hehe..

Yang mama plak suka tengok baju budak2, memang cantik2 & ada yg tgh clearance, tp tak jumpa plak ibrahim punya size, kalau ada pun tak berkenanla plak.. lama gak Ibrahim main benda alah tu, bila dah puas, kitaorg pun pergi cashire counter, nak bayar beg mama tu la.. fire engine car tu nak beli ke?? hehe.. takla, kitaorg pinjam kejap je bagi ibrahim main, pastu letakla balik.. hehehe..


Haa, ni la sling beg yg babah belikan tu.. amacam ok tak?? okla tu kan.. bleh tukar2 dgn beg skrg ni.. puas atila, hehehe.. thanks babah ye!! :)

4 comments:

gee ryder said...

cantik sling bag tu nabilah...
k.g pn dari thn lps nk beli sling bag, xbeli2 pn lg...yg lama dh buruk

sian ibrahim, dia cam nak je kete tu hehe

unique1012 said...

kak gee,
tq kak.. apalagi skrg ni kan tgh sales, rembatla satu, hehe..

takperla, takde space nak main.. ibrahim pun tak kisah sgt pun, dia dah puas main kat situ, hehe..

tulip said...

cantik cantik..
macam yg kat sembonia la.. harga ratus2 gak...

unique1012 said...

zeaty,
tq tq, tak sampai ratus2 pun la.. sbb tula aku beli, hehe..