~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, March 12, 2009

Tag: Enam Terjunam!~

Kali ni tag dari Khas Lysha pasal enam..
.
1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

So inilah gambo nyer..


Gambar ni diambil waktu Ibrahim nak masuk 11 bulan, tak pandai jalan lagi, hehe.. masa kat rumah cheras, waktu ni mama memang tgh busy ambik gambar Ibrahim, susah betul!! dia tak nak stay, bergerak je, hehe.. gigi Ibrahim baru 4 btg waktu ni, 2 atas & 2 bawah.. cubby tak saya waktu ni??

so saya nak tag 6 kawan2 di bawah untuk buat tag ni:-

1) Finee (mamaadam)
2) Najwa
3) Tunfrida (Normi)
4) Kak Intan (mama3hz)
5) Zeaty (Tulip)
6) Kak Ayu

8 comments:

tulip said...

okeh... nanti aku buat. ibrahim nampak tembam la time ni.

unique1012 said...

zeaty,
ok.. ibrahim mmg tembam kecik2 dulu, hehe.. skrg ni pun tembam gak ;)

mama3hz said...

salam nabilah..akak dah buat tag nie..tgk entry 17th feb..kira sama jer..dah ada org tag akak dah this type...nnt akak wat revisit entry je la yer...

unique1012 said...

wsalam kak intan,
oo takperla kalau dah buat tak yahla, saya yg tak perasan kot..hehe..

mamaadam said...

alamak kena tag sudah

unique1012 said...

mamaadam,
buatla ye kalau ada masa..

Khas Lysha said...

chubby nyer ibrahim kalo sy jumpa time ni mesti pipi dia kena picit2 he he he

unique1012 said...

Khas Lysha,
abis lunyai pipi Ibrahim dikerjakan, ehehe