~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, March 15, 2009

Hot Chocolate yg best!~

Baru2 ni, kitaorg ada la pergi Manchester fort lagi, hehe.. tak abis2la gi tempat ni, nak buat camna.. memang dah dekat kan.. gi Argos, pastu gi Borders, saja tengok2 buku, adala jumpa malaysians family kat sini tengah belek2 buku gak, so berkenanlanla kitaorg, hehe.. pastu kitaorg kuar balik, ingat nak take away subway, tp dah tutupla.. so kitaorg masukla O'briens, tak jauh pun selang beberapa kedai je..

Memula ingat nak take away, last2 makan kat situ.. mama makan baked potato with cheese & coleslaw, babah plak makan seafood sandwich.. minum hot chocolate.. agak istimewa gak hot chocolate dia dalam cawan yg agak besar, so order satu pun cukup, hehe..


ibrahim punyala suka dapat makan kan.. tapi yg dia paling suka Hot Chocolate tu la.. tak menyempat2 nak minum.. kan ke panas, so kenala tunggu sejuk skit kan.. seboleh2 dia nak minum gak, hehe.. abis bising satu tempat tu.. babah pun bagila pakai sudu, pastu dah agak sejuk barula minum pakai cawan.. pastu ibrahim pandai2 sendiri amik cawan tu minum sendiri, hehe.. suka betul dia! amacam comot tak saya??!!

4 comments:

tulip said...

ibrahim, lepas ni kena mintak mama buat hot coklat kat umah..

unique1012 said...

zeaty,
kekdg memang kitaorg ada buat hot choc kt umah pastu mkn dgn biskut, yummyyy!! cuma rasanya tak sesedap kt kedai ni punya, hehe..

tunfrida said...

budak-budak memang suka coklat la gaknya...
MHI pun kalau dapat coklat bar, boleh habis sekali hadap..
kalau ummi buat hot choc dia boleh habiskan satu cup tu. memang nak tak nak kena sediakan utk dia atau minum sorok2.

MHI dapat coklat jadi aktif tak hengat!

unique1012 said...

normi,
haa itula, kalau coklat bar tu memang selalu kitaorg mkn sorok2, hehe.. kalau nak bagi pun gigit2kan pastu terus masuk ke mulutnya, so dia tak nampak makanya tak taula apa yg dia makan tp sedap!! hahaha..

ibrahim ni kalau tak nampak dia tak mintak.. unless kita yg bagi, hehe..