~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, March 6, 2009

Jom lukis!~

Baru2 ni babah ada belikan ibrahim toy lagi.. tp memang bagus kalau nak ajar ibrahim menulis & melukis.. Yelakan daripada conteng2 dinding dgn pen, hehe.. Ibrahim ni memang dah pandai amik pen babah pastu conteng2 dinding.. tp yg tak tahan tu, conteng tangan sendiri tuh, hehe.. sabar jela.. bukan tak bagi kertas, tp still kan susah nak control, ehehe.. So terpaksala kitaorg sorok segala pen yg ada..


Agak2 apa bendanya tu?? Fisher Price Doodle Pro Colour Magnetic Drawing.. 1 pack ada 3 marker, 4 drawing picture hidupan laut utk ditekap, & eraser.. okla, yg marker tu mmg tak bg ibrahimla, kang dia conteng2 plak tempat lain, hehe..


Tp ibrahim memang suka betul!!dah lukis padam, pastu lukis balik, hehe.. pastu padam balik.. Tp still sambil melukis mata dia tetap ke tv gak, hehe.. Agak2 apa ye yg ibrahim lukis tu?? pastu siap paksa mama & babah main sama2 lukis dgn dia, hehe..


Amacam?? cantik tak ibrahim lukis ni?! hehehe.. abis je lukis, ibrahim pun padam!! nasib baik sempat amik pict, hehehe..

5 comments:

DYLA said...

mcm best je toy ibrahim ni... aunty pinjam utk adik inas leh tak?

tulip said...

wah... cantik pulak tu dia lukis. pas ni jgn lukis dinding tau ibrahim.

unique1012 said...

Dyla,
Ibrahim cakap jom bawa inas dtg sini, nanti kita lukis sesama ;)
bagus & senang, tak bazir kertas gak, hehe..

Zeaty,
ko percaya ke Ibrahim yg lukis?? hehehe.. itula, kalau umah sendiri takper gak, rumah org tu dia conteng2, sabar jela..

gee ryder said...

pandainye ibrahim lukis...
erm bagusla, sok mmg kena beli utk aqeel gak ni :)

unique1012 said...

kak gee,
a'ah, beli kak jgn tak beli, mesti busy nanti aqeel melukis, hehehe..