~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, March 29, 2009

Jom kita lumba!~

Baru2 ni babah ada belikan Ibrahim kereta baru! suka betul dia dapat kereta lumba baru.. warna merah tu.. so dah ada 2 la kereta ibrahim skrg ni, cuma yg lama tu tak nampak real sgt sbb bentuk lego, hehe..


So tunggu apa lagi, jom kita lumba siapa yg menang!!! hehe.. mama pun suka kereta baru Ibrahim ni, hehe..

4 comments:

mamaadam said...

wow bestnye kalau adam dapat ni sure sukerrrr

unique1012 said...

mamaadam,
hehe.. adam pun suka kereta lumba ye, ibrahim memang suka benda yg beroda, :)

isya said...

tak leh la adik Iffah nak join.. kalo bagi pun msti abis masok mulut @ isap.. hehe

unique1012 said...

isya,
memang kecik2 semua nak masuk mulut je, hehe..