~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, February 1, 2009

Keluar lagi kita!~

Semalam, as usual time for kitaorg keluar beli brg.. selalunya Jumaat kan, tp sbb babah ada kelas, so semalam baru boleh keluar.. alhamdulillah cuaca pun agak cerah, tak macam arinih, turun lg hujan salji petang tadi.. sangatla sejuk!!


Ibrahim pun excited!! suka betul dapat keluar, lagi2 kalau berjalan, hehe.. tp sekejap je babah bawa dia jalan2 kat luar rumah area sini, pastu kena duk dalam stroller, hehe.. pastu kitaorg pun menuju ke Manchester Super Store(MSS).. belila cam biasa.. ada gak jumpa Malaysian tgh beli belah kat situ..


Dah abis membeli, babah ingat nak kuar duit, so kitaorg pun melintasla jalan menuju ke HSBC, ramai betul org nak kuar duit, so sementara tunggu babah amik duit, mama pun amik gambar kat depan HSBC tu.. Lepas tu lalu depan park, tp tak sempat nak berposing lama2 sbb dah kena melintas, excited betul Ibrahim dpt tengok burung banyak!!


Pastu singgah jap Punjab Tandoori Restaurant, babah beli briyani & pizza then kitaorg singgah plak kedai utilities, beli bakul tempat kain baju kotor, yg ada skrg ni abis dah patah separuh dikerjakan Ibrahim, hehehe.. yg ni lg besar, siap ada penutup lg tuh! Ibrahim tengok terus nak! ermm, bgla penutupnya.. tengokla tuh, asik tul dpt penutup bakul! hehe

No comments: