~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, February 11, 2009

Alhamdulillah, Semoga Nenek cepat sembuh ye!~

Semalam tengahari, nenek telah menjalani operation membuang batu dalam hempedu selama 5 jam di HBTAR Klang.. punyala lama kan.. pukul 5 ptg baru selesai.. alhamdulillah, atuk bagi tau malam tadi dah mula sedar tp masih baring lagi.. pagi ni baru bleh bergerak & berjalan perlahan2..

Rasa sedih & sayula juga sbb tak dapat nak jaga nenek, hanya limpahan doa & harapan sahajala yg dapat kami berikan dari kejauhan ini.. pada ahli keluarga & sanak saudara terima kasih sbb sudi melawat nenek kat hospital.. Semoga nenek cepat sembuh ye.. Atuk jaga nenek baik2 ok :)

4 comments:

tulip said...

cik intan masuk spital lg eh? tak dgr citer pulak. papepun semoga kembali sihat.
hepi besday lah ye kite.. semoga sama2 dimurahkan rezeki. insyaAllah..

unique1012 said...

Zeaty,
a'ah Isnin aritu masuk..

happy birthdayla jugak utk ko, insyaAllah panjang umur & murah rezeki ye..

tunfrida said...

the same date with my Mr. Hubby. senang le kawan nak ingat birthday korang berdua...hehehe

selamat hari lahir nabilah & Zeaty!

moga bonda cepat sembuh.

unique1012 said...

normi,
hehe.. oo sama rupanya..
thanks normi.. insyaAllah..