~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, February 5, 2009

Jalan2 ke Manchester Fort

Selasa lepas babah ada discussion kat uni ptg, so pepagi lg dah kuar rumah sbb nak baca dulu sblm discuss, mama cam biasa duk umahla dgn Ibrahim.. tp dalam kul 2 lebih babah balik,rupa2nya discussion cancel..

Then babah ajak gi Manchester Fort.. mama pun apalagi siapkan makanan & bersiap.. kitorg makan & solat asar dulu sebelum pergi.. cuaca pun cerah, salji pun dah cair.. Dah lama gak tak gi MF, 2 minggu gakla..


Ibrahim pun excited!! suka betul bila kita pakaikan dia jacket & glove, dia dah tau nak keluar!! hehe.. Sampai2 je terus masuk Comet, memang favourite.. window shopping je, pastu kuar balik..

Masuk Asda plak.. terus naik ke atas, adala benda yg dicari, hehe.. mangkuk utk masak dalam oven, sudip kayu & periuk besar, pastu babah beli sweater.. Ibrahim sudah lelap masa kat Asda, senang betul dia tdo.. lepas bayar kitaorg pun balik..

No comments: