~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, February 10, 2009

Lego time!~

Sekarang ni Ibrahim suka sangat main lego.. pandai dah dia susun lego2 tu jadi bertingkat2, leka betul dia bila dah main.. Tak kira kat mana pun.. Semua tempat pun jadi.. Sampaikan kekadang tdo pun dgn lego gak, sabar jela..

Lego tu tak beli pun, keluarga bro Mokhriz yg bagi waktu kitaorg mula2 sampai dulu, punyala banyak siap bagi dgn bakul skali.. Dulu2 Ibrahim memang sepah2kan je, skrg ni baru pandai susun..


Waktu ni, kat dapur.. mama tengah masak, dia pun busy la mengangkut semua lego2 yg dia nak main, siap suh dudukkan dia atas kabinet dapur lagi.. Ada one part of lego memang dah jadi cam kereta, pastu lekala dia susun lego atas kereta tu jadi lebih tinggi & besar.. Pastu jalan2kan siap bunyi "tuttt tuutt" lagi cam keretapi tu, hehe.. Pandai anak mama main ye!

3 comments:

-ummu amin- said...

Nabilah, ada tag utk awak :)

gee ryder said...

bgs lego ni mengasah minda...
utk aqeel pn nk kena beli mega block gak ni

unique1012 said...

Kak Ayu,
Ok nanti saya tengok ye..

Kak Gee,
a'ah.. beli jgn tak beli ye, hehe.. pasni Aqeel leh geng dgn Ibrahim..