~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, February 18, 2009

Awards from mama3hz!~





Baru2 ni mama ada dapat award from mama3hz or Kak Intan.. Thanks kak ye ;) Mama nak share awards ni dgn Kak Gee, Zeaty, Kak lin, Kak Ayu & Mas Alina..

4 comments:

tulip said...

wah.. byk nya award. nanti aku tampal kat blog.. tq

unique1012 said...

zeaty,
tetiba dpt byk terus, hehe.. u r welcome!!

ciklin said...

alamak..cemana nak buat ni? tlg ajar sket..hehe

unique1012 said...

kak lin,
akak save je semua award ni kat folder akak, pastu upload as picture kat blog akak.. kalau nak buat 1 entry pun boleh mcm yg saya buat ni.. hehe..