~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, February 13, 2009

Babah blanja makan best2!~

Semalam petang, babah blanja mama makan sempena birthday mama ni la.. mama ok je, kitaorg order delivery from kedai Pakistan kat sini.. banyak gakla menu yg babah order..


Ada Penne Seafood, Hawaiian pizza, ayam goreng & strawberry cheese cake.. semuanya sedap2 belaka.. kitaorg makan berdua je.. Ibrahim mana?? dia baru je tdo!! tak sampai hati plak nak kejutkan.. sian Ibrahim tak dapat nak rasa.. takper next time kita leh order lg ok.. nak tunggu mama buat tak taula bila, hehe..

Hari ni plak, kitaorg keluar beli barang lepas babah balik solat jumaat.. beli barang dapur kat Manchester Superstore.. pastu babah beli briyani ayam, ayam goreng & pizza lagi, hehe.. mewah betul makanan ye.. alhamdulillah.. yang ni Ibrahim dapatla merasa sbb balik2 je kitaorg pun makan..

2 comments:

tulip said...

terliurnya...
nabilah pas ni ko kene try buat pizza pulak...

unique1012 said...

zeaty,
tengokla dulu ye, hehe.. memang nak kena cuba, tp tak taula bila..