~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, February 5, 2009

Menjawab Tag Kak Gee: Fridge

Baru2 ni dapat tag dari Kak gee, tag tentang fridge..

Instruction adalah spt berikut:

1.Amek gambo peti ais
2.Explain segala benda yang melekat kat situ
3.Brand apa
4.Tag orang lain plak…


Fridge ni adalah milik tuan rumah sewa ni, jenama Siemen, boleh tahan besarla gak.. macam2 la makanan leh letak, hehe.. Siap ada price tag lg melekat kat luar fridge ni, mesti second hand punya ni..

Tak byk pun benda yg melekat kat luar fridge ni, hanya Manchester United magnet je yg ada, almaklumla baru 5 bulan kat ini & tak berjalan kemana sgt, hehe.. Rasanya tak nak tag sesiapa pun, hehe..

So harap kak gee berpuas hati ye walaupun tak byk info :)

2 comments:

gee ryder said...

sory nabilah bru tgk..bz sket skg..

aik ada gak frigde brand siemen ekk hehe...bsrnye...ptutla nabilah rajin masak...mcm2 bhn leh ltk dlm tu..
fridge magnet tu, pos kt k.g 1 ble? hehe..

anwy tq :)

unique1012 said...

kak gee,
takper paham..

hehe..jomla dtg sini.. lagi banyak bleh beli.. bukan setakat magnet je ;)

no problem kak gee..