~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, February 8, 2009

Jom main games!~

Baru2 ni babah ada beli Game Boy Advanced kat Ebay UK, saat2 tengah stress & boring blehla main ye tak?? hehe.. sebenarnya beli utk Ibrahim, tp sbb Ibrahim lum pandai main lagi.. babah & mama la try dulu..


Banyak gakla games yg babah dapat beli, semuanya kena bid.. tunggu last2 minit, mana2 yg agak2 best tu blehla bid cepat2, kalau tak kang terlepas.. memang sgt murah berbanding beli yg baru.. ada mario, pacman, tarzan, harry potter, lumba kereta, bugs bunny, nemo, jacky chan & etc..

Ibrahim pun nak join jugak, suka betul dia tengok mama & babah main, tunggula besar skit ye, hehe..

No comments: