~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, November 30, 2008

Aksi bersantai!!

Amboi! tengokla Ibrahim tu, tak pernah2 duk kat atas sofa pastu main microphone sambil tengok tv, siap gelak2 lagi, hehe.. selalunya Ibrahim tak pernah nak duk diam, ke hulu ke hilir, main sengsorang dgn mainan sambil mulut riuh, tengok tv pun berdiri or baring sambil minum susu.


Tp ni la first time Ibrahim duk baik2 atas sofa sambil bersandar ke bantal, hehe.. kelakarla plak, mama pun cepat2 amik piccas.. sbb lepas ni memang tak tentu dia buat scene ni lagi ke tak.. :) itupun tak lama, dalam 2-3 minit je..

Ibrahim memang suka main microphone, cabut dari laptop pastu nak masukkan balik, hehe.. kekadang tension dibuatnya, mana taknya time org nak bercakap, time tu la dia nak main, kalau tak, tak herannya dia dgn mic tu..

2 comments:

DYLA said...

comel tul la ibrahim ni nabilah,
tgk dia mcm hepi je duk sana

unique1012 said...

Dyla,
thanks, mana tak happy, 24jam duk dgn dia memanjang, hehe..

inas pun apa kurangnya, rugged abis anak dara sorang tu, hehe..