~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, November 24, 2008

Ibrahim suka!!!

Skrg ni Ibrahim suka betul tengok buku In The Night Garden Colouring book tu! Sambil selak satu persatu setiap muka, dgn mulut yg riuh bercerita! hehe.. mama pun asik tergelak je tengok Ibrahim.. Dah penat tengok sorang2, Ibrahim sibuk plak tarik tangan mama suh tengok sama2.. hehe.. Mama pun ikutkan jela..


Alhamdulillah, kali ni, Ibrahim tak koyak plak buku ni, maybe sbb dia suka sangat kot, yg buku Aladdin tu dah byk page gak yg dikoyaknya, hehe..

2 comments:

gee ryder said...

tekun ibrahim tgk buku tu...kalo dpt ke aqeel suma dia koyak n msk mulut

unique1012 said...

k.gee,
dulu Ibrahim pun camtu, asal nampak kertas je koyak.. skrg ni pun still koyak gak, hehe.. tapi tak semua..