~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, November 26, 2008

Happy Birthday My Hubby!!

Hari ni hari jadi Babah!! Selamat hari jadi Babah! semoga panjang umur & dimurahkan rezeki selalu ye!! Semoga sentiasa bahagia selalu disamping isterimu & anakmu ini!!

So pagi tadi bersiapla kami anak beranak ke Manchester Fort.. Alhamdulillah waktu kami keluar, baru lepas hujan.. Sempat gak berposing depan umah sebelum pergi, :)..


Sampai2 je, masuk Comet.. Then kuar balik, terus ke kedai seterusnya.. adala bendanya yg hubby nak beli, tapi takde yg berkenan & offer yg kurang menarik, hehe..

Last2 masuk Orange Shop.. Memang banyak pilihan, satu2 kitaorg tengok, byk gak yg best2! Tp punyala mahal, last2 adala yg berkenan! Belek punya belek, tanya sedetail2nya kat sales girl tu, last2 babah nak beli! Agak2 beli apa??

Sewaktu di Orange Shop, Ibrahim tu tau jela, asik bising je, hehe.. bagi biskut, barula diam :)
Beli handphone Samsung F480, tp utk mama, pelik tak, hari ni hari jadi babah, tp mama plak yg dapat hadiah!! Terima kasih bebanyak babah!! Memula mama ingat nak tengok2 je, tp tak sangka plak babah nak belikan, hehe..


Tambahan plak, skrg ni tgh offer, kan tengah nak Krismas ni.. dapat gift box & macam2 dalam dia, hp strips, sticky note, hp cover & magnetic frame, semuanya dari Orange provider..

Pastu, kitaorg pergi Boots plak, beli brg skit & terus balik.. Dah lama tak keluar, rasa lenguh gak kaki ni, hehe.. Nak kata panas.. tak, sejuk pun biasa2 je, sbb pakai baju tebal kan.. tp rasa haus kemain lg.. tp tak terus balik rumah, terus ke arah Manchester Super Store plak, nak beli barang dapur skit.. babah hantar barang2 balik rumah, mama & Ibrahim tunggu kat tepi jalan besar..


Sempat lagi mama amik gambar Ibrahim yg tengah tdo ni, dalam baju stroller, nyenyak betul dia tdo, pastu bila babah sampai, amik gambar mama plak dgn pondok telefon, hehe.. 2 lagi gambar Ibrahim tu amik setelah sampai umah, Ibrahim skrg ni, pandai berposing, dia amik camera bagi kat mama suh amik gambar dia! kelakar betul anakku ini, hehe..

Sebelum balik, babah beli Briyani ayam & Pizza Pepperoni & Cheese kat Punjab Tandoori Fast Food restaurant, pastu gi top up electric meter & kami pun berjalan balik.. Sampai rumah apalagi, makanla.. hehe..

3 comments:

gee ryder said...

camne ni bday babah tp mama yg dpt hadiah? hehe...abihtu pe yg babah dpt?...
cntikla hp tu..
ala cutenye ibrahim ni senyum² lak dia...

-ummu amin- said...

waa.. untung betul nih.. org lainnyer bday, org lain yg dpt hadiah.. mama ibrahim takde bagi hadiah kat babahke?

unique1012 said...

k.gee & k. ayu,
hehe.. itu kira hadiah birthday gak tuh, tp in advance, hehe..

mama Ibrahim tak bagi apa utk babah, kita masak yg best2 je, insyaAllah..

ibrahim memang suka senyum :)