~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, November 3, 2008

Akhirnya... Boleh pun dia!

Dah lama gakla babah belikan Ibrahim kerusi ni.. Tapi sebelum ni Ibrahim tak boleh nak duduk sendiri atas kerusi tuh, so dia main angkat je ke hulu ke hilir.. ataupun mama yg naikkan dia duk kat kerusi tu.. tp minggu lepas, terkejut gak mama tengok tetiba Ibrahim dah boleh duduk sendiri atas kerusi tu, pastu gelak sengsorang, hehe..


Tp time tu mama tak sempat nak snap pic, then last Friday, mama saja amik kerusi dia tu & suh Ibrahim duduk sendiri, mama pun snap la beberapa pic, :).. Tengokla tu, matanya masih tak lepas memandang tv, walau dalam apa keadaan sekalipun.. Tapi sejak dah pandai naik sendiri atas kerusi ni, boleh plak dia fikir, bawa kerusi tu kat dapur pastu panjat nak amik barang atas kebinet dapur tu, sabar jela anakku ini, makin panjang akalnya!..

4 comments:

gee ryder said...

bkn saje matanye xlps dr tgk tv, mulutnye juga xlps dr botol susu hehee...kuat isap susu ke ibrahim? mesti best kan susu pns² dgn cuaca sejuk...

aFkaR'z said...

masing2 akan excited dengan perkembangan anak2... tahniah!

ps: anak dah ramai, tak dan nak tengok betul2.. kekeke

gee ryder said...

u kena tag!

unique1012 said...

kak gee,
hehehe.. memang suka sangat minum susu, kadang 2 round terus, hehe.. uiks kena tag lagi? ok insyaAllah.. nanti saya tgk..

afkar'z
hehe, thanks, takper anak ramai masih bleh tengok & compare perkembangan diorang, hehe tp biasanya adik mesti byk blaja dgn si abang or kakaknya kan..