~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, November 20, 2008

Saat Tengah Rajin!~

Weekend lepas, atas permintaan babah, mama buat Yorkshire puding, beli instant punya je, tp sbb takde puding tray, tak terbuat2 sampaila babah beli puding tray, hehe.. seperti biasa malam lepas Ibrahim tdo, barula start.. tak susah pun cuma tambah telor & air, pastu bakar.. baunya memang harum.. tp rasanya biasa je..


Then mama buat chicken soup knorr utk dimakan dgn puding ni.. Barula terangkat.. Nak dijadikan cerita, abis je masak, Ibrahim pun bangun.. Macam tau2 je masa makan, hehe.. Makan tengah panas!! Sedap!!


Ni la Ibrahim yg dah bangun & tgh tunggu nak makan Yorkshire puding!

Isninnya plak, mama buat puding roti chocolate, yg ni pun kena bakar gak, resepi cari kat internet, buat petang waktu Ibrahim tdo, alhamdulillah, memang menjadi gakla.. Seperti biasa, abis je masak, Ibrahim pun terjaga, agaknya bau membakar tu yg buat dia bangun tu!!


Alhamdulillah, skrg ni dah tau guna oven, so pasni blehla try lagi, insyaAllah..


Hari ni, nenek dah dipindahkan ke ward bawah bahagian darah sebelah cafeteria hospital, insyaAllah dalam 1 or 2 hari lagi bleh balik, semoga kesihatan nenek bertambah baik!

2 comments:

gee ryder said...

uish sedapnye!

unique1012 said...

k.gee,
hehe, tgh ada mood, tq..