~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, November 18, 2008

Bila Ibrahim makan!!

Ibrahim skrg ni kuat makan, kalau pepagi tu biasanya mama akan sediakan either roti bakar, popia goreng, chicken nugget, cekodok or kentang goreng.. Selalunya mama & babahla yg abiskan semuanya.. Ibrahim makan share dgn mama or babah je, tp skrg ni Ibrahim nak makan sorang2, amik satu besar tu, leh abiskan sorang2, betapa dasyatnya!! hehe..


Tengokla aksi Ibrahim makan popia ni sambil tengok tv, biasala kan, tv is a must!!

Skrg ni, roti mama akan buatkan Ibrahim sekeping + chocolate spread, memang boleh abis sorang2.. itula Ibrahim, selera makan dia memang tak terduga!! Alhamdulillah, moga berkekalan sampai besar ye! Tp kena control gak kan, takut kang terlebih plak beratnya, hehe..

5 comments:

gee ryder said...

sdpnye dia mkn smpai pejam mata siap hehe..

unique1012 said...

k gee,
pejam mata tu sbb silau flash gak, hehe..

aFkaR'z said...

bagus laa kalo baya skang ni kuat makan... jangan yg tak mau makan, nanti kurus kedengking

DYLA said...

elok la nabilah byk mkn.. cute pe chubby2 mcm tu

unique1012 said...

afkar'z
hehe.. bagusla byk makan ye tak, yg penting sihat..

dyla,
itula makin chubby Ibrahim skrg ni :)