~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, November 5, 2008

Genap 2 bulan di perantauan..

Hari ni dah 2 bulan dok kat sini, sekejap je masa berlalu, rasanya baru semalam je tiba.. Alhamdulillah, semua problem pasal rumah ni dapat diatasi insyaAllah.. Semoga Allah akan terus memberi bantuan kepada kami utk terus menempuh hidup di bumi Manchester ni.. Semoga kami tabah selalu!

Ni la Manchester Business School, tempat babah belajar.. Mama & Ibrahim pun belum sampai lagi tempat ni, hehe.. InsyaAllah kalau babah nak bawa, pergila kitaorg nanti..

2 comments:

aFkaR'z said...

berapa lama nak kena ada kat sana? takpela, timba pengalaman kat tempat orang...

unique1012 said...

afkar'z,
insyaAllah, 3-4years kalau okla untuk viva first year ni, :) doakanla kami ye..