~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, November 21, 2008

Alhamdulillah..

Hari ni nenek dah boleh balik umah setelah seminggu di hospital.. Alhamdulillah syukur sangat pada Allah, selera makan pun dah bertambah baik.. Semoga nenek akan terus sihat ye!!

Semalam, mama masak ayam black paper & bergedil ayam.. fuhh.. memang terangkat!! Babah suka betul!! Ibrahim je tak leh makan byk sangat sbb pedas!! Tp memang Ibrahim suka pedas, cuma mama je yg risau sbb takut sakit perut!!


Ayam Black Paper yg masih dalam kuali, tak sempat angkat lagi ;)



Ni plak, Bergedil ayam.. Makanan favourite babah!


Hari ni mama masak apple pie, ingatkan nak buat ala2 McD, tp tak menjadila plak, last2 buat bulat2 jela, alhamdulillah, rasa memang sama cuma rupa je tak sama! hehe..

Apple Pie yg tinggal 3 je, nasib baik sempat amik pic, yg lain sudah dimakan oleh babah..
Selain tu, mama masak ikan bawal sweet sour, tp tak amik pic la plak..

Ibrahim dgn Dragon setelah makan malam..

2 comments:

gee ryder said...

ee nmpk sdpla sumanye...nabilah ni mmg pndai masak ekk

unique1012 said...

k.gee,
bolehla skit2, main try je sumer hehe..