~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, November 5, 2008

Jom jawab tag!

Saya telah di tag oleh Kak Gee berkenaan "Lagu kenangan zaman bercinta", unfortunately, tak sempat nak berdendang sayang time sblm kahwin, kami start lepas kahwin, hehe.. kira bolehla tu kan?? ;)

Banyak gakla lagu yg kami suka waktu dulu2 sampaila skrg, memang sejak sekolah dulu, saya ni memang suka dengar lagu nasyid, so hubby banyak gak belikan cd nasyid time memula kahwin dulu, cakap je kumpulan nasyid apa je, sure ada je dalam koleksi, :) Tp ada gak lagu selain nasyid cam A Whole New World, lagu tema Aladin tu.. hehe

So ni la list antara lagu2 kesukaan kami time dulu2 hinggala sekarang..

My Songs

So enjoy!!

3 comments:

gee ryder said...

oo minat nasyid ye...ada jugak lgu nasyid yg k.g minat,dr rabbani..lupa dh tjuk dia..
tp lgunye xkuar dong!

anyway,thanx

unique1012 said...

kak gee,
Rabbani, pergi tak kembali ke? hehe.. best gak semua lagu dia..
ok no problem..

gee ryder said...

yup betul! tu la lgunye...menginsafkan diri...