~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, December 2, 2008

Our First Snow in Manchester!~

Pagi ni rasa amatla sejuknya, macam biasa setiap Selasa, Babah ada kelas, so masa babah nak keluar, terus menjerit.. Mama! Ada snow kat luar.. haa!! mama pun apa lagi excited la, hehe.. terus tengok keluar tingkap, a'ah la snow!!

Babah suruh mama pakai jaket & bawa Ibrahim kuar depan rumah! Mana taknya, first experience! Mama pun apalagi, siapla, hehe.. Pastu posing2 skit depan umah, hehe.. Dah puas, babah pun pergi kelas..


Ibrahim plak, bila kitaorg suh jalan2 kat depan tu, tercegat je dia, tengok snow tu, tak bergerak pun kat tempat dia berdiri, hehe.. kalau tak, sampai terjerit2 la mama & babah suruh jgn pergi jauh2.. agaknya pelik kot.. Tapi bila masuk umah, nangis plak nak kuar balik, hehe..

4 comments:

tulip said...

ibrahim pelik agaknya kene ada ais putih2 atas jalan.kalau kat mesia org dah buat ABC dah ni.. ;)

gee ryder said...

bestnye dpt main snow

DYLA said...

bestnyer ibrahim dpt main snow kat sana.....

unique1012 said...

Zeaty, K. gee & Dyla,

okla alhamdulillah, merasa gakla.. sbb sblm ni diorg kata takde snow pun time winter kat sini, maybe sbb hujan kot, tu yg turun gak tu.. Ibrahim takut betul nak jalan atas snow, hehe... lagipun kena hati2 skit sbb licin, salah langkah boleh jatuh..