~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, December 16, 2008

Kunjungan dari Health Visitor

Semalam petang, rumah kami dikunjungi oleh health visitor, Ms Lucy dtg dgn kawan dia.. Sebenarnya Ms Lucy pernah dtg bulan lepas, tp sbb babah takde so mama tak bagi masuk, then kita posponedla appoinment dgn dia semalam.. Unfortunately, semalam pun babah takde sbb ada kelas, hehe.. tp mama dah bg tau babah, babah kata ok.. So mama bagi jela dia masuk :)

Tujuannya adalah nak tengok Ibrahim! Adala discuss skit2 pasal Ibrahim punya activity, pemakanan, immunization & tentang kami sekeluarga di sini.. Alhamdulillah semuanya ok, memang takde masalah.. Then banyak gakla brochure yg mama dapat tentang info untuk penjagaan anak, toilet training, pemakanan & etc..


Ibrahim punyala baik, siap berborak lagi dgn Ms Lucy, tapi bahasa diala, takde siapa yg faham, :) friendly bukan main lagi.. Layankan jela ye! Mama pun tergelak tengok gelagatnya, hehe.. Sekejap je, dalam 1/2 jam.. pastu diorang pun mengundur diri..

2 comments:

gee ryder said...

best ekk ktsana, ada health visitor camtu..

unique1012 said...

k.gee,
a'ah dia dtg melawat org yg baru register health care especially yg ada anak, diorg di bayar..