~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, December 23, 2008

Jom kita buat Kek!~

2 Hari lepas, baru ada mood nak buat kek, hehe.. mana taknya, tetiap hari Ibrahim asik nak kek, nak kek, nak kek, hehe.. kali ni dapat cari resepi Mini Chocolate Fudge Cake kat i'net.. So mama tryla buat..


Mama cubala pakai bekas cup utk biskut raya, sbb takde bekas muffin.. Tp baru first round, dah melempah keknya, haha.. nasib baik still ok lg.. Agaknya sebab bekas cup nya yg lembik, pastu letak byk sgt adunan.. last2 nak senang, bakar jela kek cam biasa, ;)..

Dapatla 12 ketul je mini choc fudge cake untuk Ibrahim, hehe.. Yang lain Kek Chocolate Fudge yg besar cam biasa.. Alhamdulillah, menjadi & Ibrahim sangatla suka, satu hari bleh makan sampai 5 cup.. Sekejap je dah abis, kuat betul anak mama ni makan!~

2 comments:

gee ryder said...

suka benor nabilah ni wat kek ekk...mesti sdp mkn pns² kan...terliurnye!

unique1012 said...

k.gee,
sukala juga, sbb Ibrahim & babahnya suka sbb tu selalu buat, hehe..