~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, December 29, 2008

Selamat Menyambut Awal Muharam 1430 Hijrah

Dikesempatan ni, kami sekeluarga ingin mengucapkan selamat tahun baru kepada semua umat Islam di seluruh dunia..Sekejap je masa berlalu, dah masuk tahun baru, agak2 dah tercapai tak azam tahun lepas? Apa plak azam tahun ni ye? hehe... Mestila lebih baik ye tak..


Alhamdulillah masih diberi kesempatan oleh Allah menghirup udara yg segar di dunia ini & diberi nikmat yg tak terhingga banyaknya.. Semoga diri ini tidak alpa & leka dgn nikmat yg diberi insyaAllah.. Kena byk doa kan supaya sentiasa bersyukur & berusaha untuk menjadi lebih baik.. Semoga family & rakan2 dalam keadaan sejahtera hendaknya.. doakanla kami disini dapat menempuh hidup dgn lebih baik ye..

3 comments:

tunfrida said...
This comment has been removed by the author.
tunfrida said...

salaam maal hijrah, Nabilah. semoga kita dipelihara daripada fitnah dunia, terpelihara drp kelekaan utk beribadah kepadaNYA sepanjang setahun yang seterusnya. semoga juga akan terus dimurahkan rezeki olehNYA, insyaAllah dan dikurniakan kesihatan yang baik serta kegembiraan, bersama-sama membina keluarga yang sakinah, mawaddah wa-Rahmah.

semoga selamat di negeri orang...

unique1012 said...

normi,
thanks ye.. insyaAllah, sama2 la kita ye.. semoga berkat kesabaran kita akan sentiasa membawa berkat dariNYA..