~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, December 22, 2008

Pagi yang Indah!~

Semalam pagi, pepagi lagi mama dah sedia sarapan sebelum pergi.. Dah kenyang barula kuar.. Kami bertiga pergi ke Manchester Fort, alhamdulillah cuaca pun cerah walaupun ramalan cuaca cakap akan hujan, :) Sampai2 je biasala masuk Comet, hehe.. pastu kuar balik masuk Sport Direct, tengah ada sales!~ sampai 70% off..


Okla dapatla shopping skit ~ sepasang sweater, 1 set glove, topi & scarf untuk Ibrahim, Mama & babah plak beli sweater.. Lama gak kat situ, hehe.. rambang mata betul..


Pastu masuk Asda plak, tengah offer gak tp biasa2 je, sempatla bergambar dgn Wall E & Kungfu Panda kat tingkat 1, hehe.. first time bawa Ibrahim naik atas.. pastu pegi Boots plak, beli vitamin C then kuar balik.. semua kedaila kami masuk, window shopping je, sbb takde sales sgt.. pastu ternampakla ada rumah salji kat luar bahagian car park.. sajala amik gambar Ibrahim dgn atuk Santa, hehe..


Pastu kitaorg sambung balik window shopping, hehe.. pastu babah ajak kitaorg gi Subway, tak jauh dari situ, makan Tuna Sandwich, itu je yg boleh makan, hehe.. alas perut setelah lama berjalan.. Lepas makan, kitaorg pun balik rumah..

2 comments:

gee ryder said...

cntikla decor x'mas tu..
erm bertambhla lg koleksi sweater ibrahim n mama

unique1012 said...

k.gee,
boleh tahanla cantik walaupun simple je.. a'ah, bertambah lg koleksi, pantang nampak ada sales, hehe