~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, December 31, 2008

Ibrahim yang suka makan!

Baru2 ni kitaorg makan ayam tandoori, donner kebab & pizza.. order home delivery dari kedai Pakistan kat sini.. so memula tu, biasa la suap Ibrahim makan, sbb Ibrahim waktu ni baru bangun tdo.. tengokla muka dia tuh, merah padam, hehe..


Tapi bila kitaorg dah nak abis makan adala lagi ayam tandoori yg belum abis.. tetiba je Ibrahim amik ayam tu & makan sorang2, terkejut kitaorg berdua.. gelak besar menengoknya, hahaha.. Ibrahim plak selamba je, teruskan menikmati ayam tandoori yang lazat!! sabar jela anakku ini, memang selera betul, hehe..

5 comments:

DYLA said...

bagus la nabilah ibrahim ni suka makan.

napa muka merah padam tu?

unique1012 said...

Dyla,
a'ah alhamdulillah, seleranya memang sentiasa ada. Ibrahim memang marah padam bila baru bangun tdo, tak taula sama ada sejuk atau panas, hehe..

gee ryder said...

mcm sdp je aym tu...tu yg ibrahim selera sgt tu...

ar_nieda said...

salam nabilah...
mm...sedapnya ayam tu..pedas kot tu yg merah pipi tu..
but Ibrahim sebijik mcm anak jepung!
Bila Nabila nak baik M'sia..bestnya takpayah kerja kan.:D.

unique1012 said...

K.Gee,
Ibrahim memang selera selalu! :)

Nida,
hehe, cam anak jepun ke?..
alhamdulillah relaxla duk sini, best gak tak yah fikir keje..