~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, September 22, 2008

A Morning at the Park


Last Tuesday, 17th Sept08, Babah ajak mama & Ibrahim pergi post office yang terletak kat Waterloo Road, tak jauh, tp sbb jalan kaki rasa jauh gakla, hehe.. On the way balik dari post office, kitaorg nampak banyak betul burung merpati kat park ni.. Then ada seorg hamba Allah ni tengah bagi makan burung2 tu, bagus betul kan?!.. Ibrahim so excited bila nampak burung!! Kitaorg pun singgahla kejap amik piccas! :)

Then saja jalan2 lagi sepanjang jalan Cheetham Hill Road ke arah Bury Road, banyak kedai2.. sempat gak masuk Charity Shop, beli baju sejuk utk babah & mama, seluar & Ducky utk Ibrahim, masuk kedai utility, dapat beli jam dinding, bola Ibrahim & some utilty cam screw driver.. Then tak lama tuh, hujan rintik2, cepat2 kitaorg balik.. sbb jauh lagi nak sampai umah ni..

2 comments:

gee ryder said...

hi slm knl...ur son soo cute n ur life journey so interesting...bestnye dpt mlwt neg org..kta xchnge link leh

unique1012 said...

hi salam gee ryder, boleh, no problem, thanks sebab sudi singgah..