~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, September 25, 2008

Kad Raya Tahun ni!

Alhamdulillah, diam tak diam dah 25 hari kita berpuasa Ramadhan tahun ni, sejak duk sini adala gak dapat kad raya, hehe.. satu2nya kad raya dari teman lama yg memang tak pernah lupa bagi kad raya setiap tahun sejak meninggalkan alam universiti.. tak sangka, dapat gak kad raya walaupun jauh dari Malaysia!

Kad raya ni daripada junior waktu uni dulu, Erin, yg pernah datang umah dulu tuh la.. Erin ni skrg kerja kat KIA, so siapa2 yg teringin nak beli kereta KIA bolehla contact dia, hehe kira promotela ni..

Selain tu, dapat gak kad rayer dari internet, kira bestla gak! hehe walaupun tak dapat pegang ye tak?!
Yang ni daripada Erin gak, maybe dia takut tak sampai agaknya kad yg telah dipos, jangan risau dik, sampai! walauapapun terima kasih banyak2 diatas kad yg diberi, ingat jugak ye kita kat sini..


Satu lagi dari teman lama waktu sekolah dulu, Aziza Hawa, sama kelas dari form 1 sampai form 3, thanks my friend! Lama betul tak jumpa kan??!

5 comments:

DYLA said...

Salam Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin.

Dari kami sekeluarga.
http://dylarizadi.blogspot.com

tunfrida said...

salaam.

seronoknya dapat kad raya!

salam Eid Mubarak untuk Nabilah sekeluarga!
dan plan nak masak apa di manchester nuu? berjauhan dari keluarga ni lebih syahdu...

Anonymous said...

Nabila..selamat Hari Raya untuk awak & family...
From Syawalinna & family...:)

gee ryder said...

slmt hari raya maaf zahir batin dari kejauhan...frm me gee n family..

sory awk dh kena tag..pls klik 2 my blog k...hehe

unique1012 said...

dyla,
salam aidilfitri & maaf zahir batin juga dari kami sekeluarga di sini..

normi,

salam Eid Mubarak utk Normi sekeluarga gak ye, takde plan apa2la nak masak apa kat sini, masak je apa yg ada, hehe..

Syawalina,

Salam Aidilfitri juga untuk awak sefamily.. :)

Kak Gee,

Selamat hari raya, maaf zahir batin juga dari kami sefamily..

dah kena tag?? huhu..