~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, September 14, 2008

Last Day Work

25th August 2008, tarikh akhir me bekerja di sini, pasni dah start abiskan cuti, sedihnya rasa.. tp nak buat camna kan, takde rezeki lagi kat tempat ni. InsyaAllah, mesti ada hikmahnya.. So sebelum balik, kami 1 unit, walaupun ramai yg takde, either bercuti or training, apalagi bergambar sakan ler kami sebelum balik..
Unitku ini bukannya ramai, 11 org je, tp hari ni, ramai takde kat ofis, cuma 7 org je yg ada termasuk diriku, Kak Sham, Mas Alina, Maisara, Kak Gayah, Kak Yati & En Midi, 4 orang lagi bercuti & training, bos, Puan Liza gi training, Fadzil, En Pakri & Kak Emi bercuti, almaklumla kan ke cuti sekolah.. Diorang ni semuanya baik2 & sangat supportive.. InsyaAllah ada rezeki nanti kita jumpa lagi..

4 comments:

DYLA said...

nabilah,
takpe la.. ikut suami. mmg sayang kan nak tglkan keje...

unique1012 said...

dyla,
yela, nak buat camna kan..

a.z.i.l.a said...

bila tgk gmbr diorang smua tu..riindunye nk gi opis..huhu..dh lama tak jumpe diorang..

unique1012 said...

Azila,

Nanti balik Malaysia, singgahla opis tu jap jumpa diorang..