~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, September 16, 2008

Farewell High Tea with RPA Staffs

30th Aug 08 - Around 11.30a.m bertolakla kami 3 beranak ke Hilton PJ, untuk memenuhi jemputan pihak unitku RPA, farewell high tea, start dalam 12.30 tghr, alhamdulillah, sampai on time, waktu sampai jumpa kat Yati dgn anaknya Atan, Kak Gayah & Kak Emy satu keta..

Yang lain semua jumpa kat lobby infront the restaurant, En Midi & wife.. Dan ada yang sampai sedikit lewat, kitaorg dah start makan, Maisarah, Mas Alina, Kak Sham & 2 anaknya, En Pakri & Puan Norliza.


Makanan semua sedap2 belaka, Ibrahim pun suka, asyik betul makan dgn babah dia.. Abis makan tuh, kitaorg pun bergambarla beramai2.. Sampaila masa penyampaian hadiah dari seluruh RRM, tak sangka plak dapat hadiah. Agak2 apa hadiahnya? Backpack Timberland pink color lg tuh.. Terima kasih pada seluruh warga RRM.. buat susah2 je..

Seorang lagi yg masih tak sampai2, Fadzil yg masih dalam perjalanan setelah 2 jam kami makan2 tuh.. tak sempat nak jumpa dia waktu kitaorg balik.. Ibrahim dah meragam, biasala kan budak2 mana bleh lama2..

Walau apapun harap perkenalan ini tak abis camni je, insyaAllah ada rezeki kita akan jumpa lagi ye.. All the best for all warga RPA & RRM keseluruhannya! Doakanla kami di sini ye..

No comments: