~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, September 20, 2008

Everyday, I'm Play!!!!


Nak tau tak apa yang Ibrahim buat setiap hari selain watch TV?? Tentulah main!!! Hari tuh, bila dah masuk umah, alhamdulillah Hos kitaorg yg first, bro Mokhriz bagi Ibrahim mainan lego yang banyak!! bolehla Ibrahim main puas2..


Selain tu ada gak kitaorg belikan Ibrahim mainan 1 pound cam bola & tiny tort driver.. dan yg terbaru Ducky..

bolehla menambah koleksi yang ada, Mr Catterpillar & goft stick + 2 goft balls yg dibawa dari Malaysia


Tapi yg lagi tak tahannya Ibrahim ni suka main benda ni.. nak tefon siapala agaknya dia ye? rindu kat Atuk2, Nenek, Wan, Pakteh & Aunty Lang ke?

No comments: