~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, May 22, 2009

Masih ingat lagi ke??

Baru2 ni kami beli barang di Tesco lg, biasala kalau sampai sini, mama akan berpecah dgn babah & ibrahim, cari barang masing2, hehe.. kalau sama2, lambat jadinya.. selalunya bila jumpa balik, punyala suka Ibrahim memanggil mama, kuat2 plak tu, hehehe..

Tp kali ni, dia busy main drum, wah wah.. ada je mainan baru yg dibeli oleh babah.. mana taknya kami baru dpt tesco discount vouchers & coupons utk clubcard, sama cam kt Malaysia dulu pun ada dpt vouchers camni..


Musical spinning drum ni sebenarnya dulu Wan Penang pun ada belikan Ibrahim waktu kt Malaysia, agaknya Ibrahim masih ingat lagi ke mainan dia kt Malaysia tu??.. kalau dulu, dia tak pandai onn bila dah off drum ni, skrg ni pandai dia onn, off, spin, semua pun dia dah boleh, laju lagi tu!!, hehehe.. suka betul dia dengar musics drum tu, pastu suka tengok drum tu menyala2 bila berpusing, meriah sungguh!!

10 comments:

mama idzareef said...

wahh..ibrahim dapat new toys lagi...seronok la dia...

siti nurbaiya said...

comel drum tuh :)

isya said...

iffah nak pinjam boleh?? ;p

unique1012 said...

mama idzareef,
memang ibrahim seronok kalau dpt toys baru, hehe..

baiya,
a'ah comel & menarik, :))

isya,
boleh, iffah nak pinjam kenala dtg sini :P

mummYaeesh said...

uiks..ari tu weols g blog sape ek pun ada toys ni!yaeesh pun ada sebijik camni..dpt pezen masa 2nd birthday dia..woohoo

unique1012 said...

mummYaeesh,
oo yeke, Yaessh pun ada ye..toys ni memang best kan, hehe..

gee ryder said...

aik sama la dgn drum aqeel...aqeel pn ada gak..tapi beli kt tesco klg jela heheh

unique1012 said...

kak gee,
oo sama ye, hehe.. ramai gakkan suka drum ni, best best!!

mamaadam said...

wah enjoy ye ibrahim

unique1012 said...

mamaadam,
enjoy sakan!! :P